Program stypendialny dla mieszkańców Płocka i powiatu płockiego

Wyniki naboru do programu stypendialnego „Mam pasję powyżej średniej”

Spośród 306 nadesłanych zgłoszeń Komisja stypendialna zarekomendowała, a Zarząd Fundacji ORLEN przyznał 174 stypendia na rok szkolny 2021/2022.

Gratulujemy wyników i życzymy powodzenia w dalszej nauce i rozwijaniu swoich pasji!

Umowy stypendialne zostaną przesłane e-mailem w przeciągu miesiąca.

Lista stypendystów.pdfLista stypendystów.pdf

Poniżej informacja dla wszystkich aplikujących w programie „Mam pasję powyżej średniej”:

Drodzy Uczniowie!

Ogłosiliśmy dzisiaj wyniki programu stypendialnego „Mam pasję powyżej średniej”.
Wszyscy, którzy aplikowali do tegorocznego programu zasługują na stypendia. Niestety, jak często w życiu bywa, nie wszystkim możemy je przyznać. Budżet jakim dysponujemy oraz kryteria brane pod uwagę powodują, że nawet wysoka średnia ocen nie zawsze była wystarczającym kryterium, aby dostać stypendium.

Bardzo wszystkim dziękujemy za zgłoszenia. Doceniamy osiągnięcia szkolne i zachęcamy do dalszej nauki, udziału w konkursach i olimpiadach. Liczymy na waszą wysoką aktywność pozaszkolną, w końcu nauka to nie wszystko! Dziękujemy, że mogliśmy poznać Wasze historie, sukcesy i wyzwania, które często nas inspirowały i zadziwiały.

Życzymy Wam powodzenia!

Zespół Fundacji ORLEN

​

REGULAMIN PROGRAMURegulamin Programu Stypendialnego dla Płocka_2021.pdfRegulamin Programu Stypendialnego dla Płocka_2021.pdf