Jedziemy na wakacje! Fundacja ORLEN zaprasza podopiecznych Rodzinnych Domów Dziecka na turnus wakacyjny

24-06-2021

W tym roku przewidzieliśmy sfinansowanie turnusu wakacyjnego dla 30. Podopiecznych Rodzinnych Domów Dziecka. Wakacji nietypowych, ciekawych, w pięknych okolicach Roztocza. Chętnych do wzięcia w udziału zapraszamy do konkursu, w którym wygraną będzie wyjazd na obóz.

Zapraszamy dzieci i młodzież z pieczy zastępczej w wieku 9-15 lat. Można podjąć się jednego z dwóch zadań konkursowych do wyboru. Pierwsze zadanie to „Pozdrowienia z wakacji” – stworzenie projektu pocztówki wakacyjnej uwzględniającej kontekst obozu wakacyjnego. Drugie zadanie „Wyjeżdżam na obóz” polega na nagraniu filmu prezentującego jak najlepiej spakować się na obóz wraz z opisaniem dlaczego ten pomysł jest najlepszy. Dopuszczalne są różne techniki wykonania i różne formy artystyczne. Można przesłać tylko jedną wybraną pracę.

Ponieście swoje wodze fantazji i wyślijcie swoje kreatywne projekty. Czekamy na nie do 2 lipca włącznie!

Do wygrania jest udział w aktywno – przygodowym turnusie wakacyjnym w terminie 15.07 – 24.07.2021, w miejscowości Krasnobród (Roztocze). Do rozdania mamy 30 miejsc! Szczegóły dotyczące obozu na stronie: https://www.alphacamp.pl/oboz-alphacamp-przygodowy/

Przed wysłaniem zgłoszenia prosimy zapoznać się dokładnie z regulaminem konkursu, w którym znajdują się szczegółowe zasady:

Regulamin konkursu_RDD_WAKACJE 24.06.2021 (002).pdfRegulamin konkursu_RDD_WAKACJE 24.06.2021 (002).pdf

Zgłoszenia prosimy wysyłać na adres: rdd@orlen.pl

rope-park-3114349_1280.jpg