Tankuj i pomagaj

Podsumowanie akcji

W 2018 roku użytkownicy programu VITAY zebrali ponad 13,3 mln punktów na cele charytatywne, które zostały przekazane Fundacji ORLEN.

Zebrane przez kierowców punkty po przeliczeniu na złotówki dały sumę ponad 60 tys. złotych i umożliwiły Fundacji ORLEN wyposażenie dzieci z Rodzinnych Domów Dziecka w zestawy przyborów szkolnych, opłacenie rehabilitacji potrzebującym wychowankom oraz zorganizowanie letniego wypoczynku.

Przekazując punkty VITAY na rzecz Fundacji ORLEN pomagasz rozwijać talenty wychowanków Rodzinnych Domów Dziecka i wspierasz ich start w dorosłe życie.

Aby dołączyć do akcji, wystarczy wybrać nagrodę z katalogu VITAY z kategorii „Fundacja Dar Serca. Zadeklarowane punkty zostaną przeliczone na konkretne kwoty i przekazane na potrzeby dzieci z Rodzinnych Domów Dziecka.

Użytkownicy programu VITAY mają również możliwość wsparcia inicjatyw na rzecz ochrony środowiska. Tylko w 2018 roku przekazali ponad 3,8 mln punktów VITAY, za równowartość których Fundacja sfinansowała miesięczną opiekę nad bocianami, sarnami i sokołami, leczenie oraz rehabilitację orłów i sadzenie drzew na obszarach miejskich. Pełen katalog nagród z tej kategorii znajduje się w zakładce ECO VITAY.

Dziękujemy serdecznie za Twój Dar Serca!​​

grafika_VITAY_831x448.jpg