Stypendia RDD

Drodzy Uczniowie! Szanowni Studenci!

Dziękujemy wszystkim, którzy złożyli wnioski w programie stypendialnym dla wychowanków Rodzinnych Domów Dziecka. Doceniamy dobre wyniki w nauce każdego z Was. Bardzo cieszy nas, gdy poza nauką szkolną znajdujcie także czas na dodatkowe zajęcia, naukę języków obcych, gry na różnych instrumentach czy aktywność sportową. Jako organizacja wrażliwa społecznie, szczególnie cenimy waszą działalność społeczną, pomoc kierowaną do potrzebujących.

Każdą i każdego z Was bardzo doceniamy! Stypendia mogliśmy przyznać jednak tylko części z Was.

Poniżej publikujemy listę stypendystów, którym gratulujemy! Pozostałych zachęcamy do dalszej nauki, podnoszenia swojej średniej oraz aktywności pozaszkolnych.​

UWAGA! Umowy zostaną rozesłane później niż we wskazanym w regulaminie terminie. Umowy zostaną wysłane mailowo do stypendystów maksymalnie do 15 stycznie 2022 r.

W przypadku pytań prosimy o kontakt mailowy pod adresem: rdd@orlen.pl lub telefoniczny w godzinach 9-13 pod numerem telefonu 22 778 08 53

Regulamin programu stypendialnego: Regulamin programu stypendialnego dla Rodzinnych Domów Dziecka 2020-2021_popr.pdfRegulamin programu stypendialnego dla Rodzinnych Domów Dziecka 2020-2021_popr.pdf

Załącznik nr 1 do Wniosek dla stypendium naukowego: Zał_1_Wniosek stypendialny - stypendium naukowe_2021.pdfZał_1_Wniosek stypendialny - stypendium naukowe_2021.pdf

Załącznik nr 2 do Wniosek dla stypendium sportowego: Zał_2_Wniosek stypendialny - stypendium sportowe_2021.pdfZał_2_Wniosek stypendialny - stypendium sportowe_2021.pdf