Program stypendialny "Dla Orłów"

Wyniki naboru do programu stypendialnego „Dla Orłów”

Spośród 476 nadesłanych zgłoszeń Komisja stypendialna zarekomendowała, a Zarząd Fundacji ORLEN przyznał 272 stypendia na rok szkolny 2021/2022.

Gratulujemy wyników i życzymy powodzenia w dalszej nauce i rozwijaniu swoich pasji!

Umowy stypendialne zostaną przesłane e-mailem w przeciągu miesiąca.

Lista_stypendystow.pdfLista_stypendystow.pdf

Poniżej informacja dla wszystkich aplikujących w programie „Dla Orłów”:

Drodzy Uczniowie!

Ogłosiliśmy dzisiaj wyniki programu stypendialnego „Dla Orłów”, jednak zanim zaczniecie przeszukiwać listy stypendystów wiedzcie, że każdy z Was jest dla nas Orłem! Wszyscy, którzy aplikowali do tegorocznego programu zasługują na stypendia. Niestety, jak często w życiu bywa, nie wszystkim możemy je przyznać. Budżet jakim dysponujemy oraz kryteria brane pod uwagę powodują, że nawet wysoka średnia ocen nie zawsze była wystarczającym kryterium, aby dostać stypendium.

Bardzo wszystkim dziękujemy za zgłoszenia. Doceniamy osiągnięcia szkolne i zachęcamy do dalszej nauki, udziału w konkursach i olimpiadach. Liczymy na waszą wysoką aktywność pozaszkolną, w końcu nauka to nie wszystko! Dziękujemy, że mogliśmy poznać Wasze historie, sukcesy i wyzwania, które często nas inspirowały i zadziwiały.

Życzymy Wam powodzenia!

Zespół Fundacji ORLEN

Regulamin programu stypendialnego: Regulamin_programu_stypendialnego_DLA_ORŁÓW_2021- bez załączników.pdfRegulamin_programu_stypendialnego_DLA_ORŁÓW_2021- bez załączników.pdf

Załącznik nr 1 do Regulaminu programu stypendialnego: Załącznik nr 1 do Regulaminu programu Dla Orłów 2021.pdfZałącznik nr 1 do Regulaminu programu Dla Orłów 2021.pdf